De navigatie is ingesteld, op naar service!

road2revenue-1000x500

Wat ontstaan is vanuit eigen frustratie werd onze missie, retailers in Nederland servicegericht te maken. Inmiddels hebben we de weg verkend en zijn we klaar om onze inzichten te delen. We zijn een nieuwe speler op de markt die de service van (online) retailers in kaart brengt. Dat doen we door onafhankelijk en op eigen initiatief de service van webwinkels te meten en te analyseren.

We zien een enorme potentie voor online en offline retailers in Nederland. Naast een markt die volop in ontwikkeling is en stevig groeit, staan we pas aan het begin van het winkelen op het internet in Nederland. Daar hebben alle retailers mee te maken, zowel de bricks als de clicks.

Wat kun je van ons verwachten?

We zijn deze blog gestart om relevante data vanuit ons onderzoek en onze inzichten te delen met retailers en de markt. We staan er niet voor retailers af te branden maar willen juist laten zien welke formule het succes bepaald van service voor retailers. Alles draait om inzichten. Inzichten in de eigen prestatie, maar ook in vergelijking tot die van de concurrent, in een benchmark of andere retailorganisaties.

Ben je benieuwd hoe wij de retailmarkt transparant gaan maken? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om onze blogartikelen te ontvangen of volg ons via Twitter, Facebook of Google+.

We wijzen je graag de weg,

Team ServiceScout

 
 

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

EN ONTVANG ALS EERSTE HET LAATSTE NIEUWS